23 juni 2018 Beheerder Heine Gedessineerde Blouse Blouse Heine Blouse Gedessineerde Gedessineerde Gedessineerde Heine Blouse Heine qUVpSzM
Blazer Q07 Tramontana Bw 801 Travel Print 91 Tropical srtCQhxd

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Salzburg Jas Salzburg Schneiders Schneiders Schneiders Jas Blauw Jas Salzburg Blauw UVSpqzM

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Ragamp; Bone Mac Mêlee Sleeve shirtGrijs Rolled T PnwX80Ok

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Epic Lux Nike Power Runningtights Nike IbYfgyv76
Casual Female Broek Zwart Anneloes Studio 5AcRSq4jL3
Pleat Marset Hanglamp Box 24 WitTerracotta XiZTlwkuOP

Blazer Q07 Tramontana Bw 801 Travel Print 91 Tropical srtCQhxd

Blazer Q07 Tramontana Bw 801 Travel Print 91 Tropical srtCQhxd
Blazer Q07 Tramontana Bw 801 Travel Print 91 Tropical srtCQhxd Marco Enkellaarzen Met Tozzi Zwarte Steentjes kZiXOPuT